چند خبر و مصاحبه كوتاه و خواندني
ناصر حجازي فردا عازم قائم شهر مي شود تا از نزديك شاهد بازي دوتيم نساجي مازندران و فولاد باشد.به گزارش سايت رسمي باشگاه اين سفر كوتاه به دعوت مسئولين و هواداران تيم فوتبال نساجي مازندران مي باشد
.
سفر فرهنگی حاج احمد مالک
حاج احمد مالک مسئول امور فرهنگی باشگاه استقلال عازم يك سفر فرهنگي شد . وي به منظور بازدید از باشگاه استقلال سواد کوه عازم سواد کوه شد . گفتني است مالك هدیه ای را از سوی باشگاه استقلال تهران به باشگاه استقلال سواد کوه تقديم خواهد كرد.شايان ذكر است اين گونه سفر هاي فرهنگي از اين پس بصورت مستمر برگزار خواهد شد .
یوسفی: تشنه بازی هستم
یوسفی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: امیدوارم با مساعدت مسئولین بتوانم در مقابل سایپا بازی کنم. تشنه بازی هستم چون یک ماه است بازی نکردم. از نظر روحی و جسمی در شرایط بسيار خوبی به سر می برم. و براي قرار گرفتن در تركيب استقلال لحظه شماري مي كنم
پولادي : استقلال هنوز استقلال بزرگ نیست
مهرداد پولادی در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت: هنوز استقلال آن استقلال بزرگ نیست. استقلال هنوز خیلی تفاوت دارد با آن استقلالی که مردم توقع دارند. پولادی با بیان این مطالب ادامه داد: داوری بازي دیروز بسیار ضعیف بود. . ما از نظر داوری خیلي اذیت شدیم. اما نگرش مربیان تیم نسبت به بازی در مقابل سایپا طور دیگری است. بازیمان سخت خواهد بود امیدوارم این سد محکم عبور کنیم و خودمان را به صدر جدول نزدیک کنیم.

Bookmarks